Blue Fire Solutions

Proiectare adaptată permanent la cerinţele şi beneficiile clientului

Blue Fire Solutions este o firma privatǎ, cu sediul ȋn București, capabilǎ sa ofere servicii de consultanțǎ, proiectare, realizare si mentenanțǎ pentru echipamente si sisteme de comunicatii, retele IT si paza, inclusiv operatiuni de import si export.

Blue Fire Solutions este specializata ȋn domeniul sistemelor de management al securitatii informației și a bunurilor materiale din infrastructurile critice ale unei organizații.

Obiectivul activitǎții noastre este de a identifica necesitatile de securitate reale ale organizatiei in baza unei analize de riscuri pertinente și sa realizam un proiect de securitate in care sa integram cele mai noi tehnologii existente intr-un sistem de management al securitatii optimizat, subordonat intereselor organizației ȋn conformitate cu prevederile legale.
Pentru atingerea obiectivelor dispunem de un nucleu de specialist cu inaltǎ calificare tehnica si o bogatǎ experientǎ practicǎ ȋn proiectarea, realizarea exploatarea si ȋntretinerea echipamentelor si sistemelor de management al securitatii informatiei si a bunurilor material in structurile militare, de ordine publica, NATO precum si in structurile civile nationale si ȋn companiile multinationale.
 

Petrecem suficient timp cu reprezentanţii companiilor, pentru a inţelege beneficiile si nevoile sale. 

 
Folosindu-ne de experienţa acumulată în timp, proiectăm soluţii pentru fiecare sistem care este menit să:
- optimizeze intreţinerea şi costurile administrative ale clădirii;
- ofere beneficii maxime pentru locatari în concordanţa cu tendinţele tehnologice;
- asigure în timp implementarea fiecărui sistem şi într-un buget stabilit.
 
Afacerea dumneavoastră este supusă riscului până la instalarea sistemului de securitate, total operational şi complet integrat în operaţiile dumneavoastră. Înstalarea cu success a sistemului implică experienţă, în special pentru sistemele complexe.
Utilizând serviciul nostrum de management al proiectelor vă asigurăm că sistemul de securitate va fi instalat la timp, în limitele bugetului, cu o perturbare minimă a activităţii curente. De asemenea , vă asigurăm instruirea stafului dumneavoastră pentru operare şi întreţinere.
Managerii noştri de proiect au abilităţi în toate disciplinele de securitate. De asemenea, ei înţeleg nevoile afacerii: experienţa lor include executarea contractelor pentru o ramură largă a industriei.
 

Blue fire Solutions ofera o gama complete de servicii competente privind:

Consultanțǎ pentru realizarea unor proiecte de detectie si stingere incendiu pentru obtinerea avizelor de functioanre de la pompieri;
- Ofera suport și expertizǎ ȋn efectuarea analizelor de riscuri.
- Proiectarea unor sisteme tehnice de securitate integrate in functionalitatea organizatiei, adecvate necesitatilor reale ale organizatiei utilizand cele mai noi tehnologii disponibile pe piațǎ.
- Consultanțǎ pentru realizarea unor proiecte de detectie si stingere incendiu pentru obtinerea avizelor de functioanre de la pompieri;
- Implementeaza proiecte de sisteme tehnice de securitate.
- Ofera servicii de training si mentenanta pentru sistemele tehnice de securitate.
- Evaluari ale eficientei sistemelor tehnice de securitate.
- Sisteme de detectie a inceputurilor de incendiu.
- Sisteme de stingere automata de incendiu.